Praktijkschool Uithoorn

Welkom!

Wij zijn Praktijkschool Uithoorn. Een school met ongeveer 200 leerlingen voor praktijkonderwijs. Leuk dat je kennismaakt!

 

Bekijk actuele vacatures

Wat kun je bij ons verwachten?

  • Individuele leertrajecten
  • Ontwikkelingsgericht; leren door te doen
  • Kleinschaligheid en persoonlijk
  • Bevlogen en betrokken collega’s
  • Uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden

Inzicht in eigen kwaliteiten

Onderwijs speelt een fundamentele rol in de ontwikkeling van jongeren. Het bepaalt voor een groot deel hoe zij hun weg gaan vinden in de maatschappij. Praktijkschool Uithoorn hecht dan ook veel waarde aan individuele leertrajecten, waarbij we altijd kijken naar wat een leerling wél kan. Ons team stimuleert leerlingen om inzicht te krijgen in hun eigen kwaliteiten en hen zo in staat te stellen om zichzelf te ontwikkelen.

"Praktijkschool Uithoorn is voor veel leerlingen een tweede thuis en dat is niet voor niets! Leerlingen, docenten; iedereen mag en kan hier zichzelf zijn. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen."

Naomi, coördinator praktijkonderwijs

Met kleine stappen een groot verschil

Onze leerlingen zijn net zo divers als ons onderwijsteam. Hoe verschillend we als collega’s ook zijn; wat ons bindt is de gezamenlijke passie voor jongeren die nét wat meer ondersteuning kunnen gebruiken. Door te werken met een Individueel Ontwikkelings Plan en vooral te leren door te doen, maken we met kleine stappen een groot verschil en bereiken we mooie resultaten. Hoor ons maar eens uit!

Nieuwsgierig geworden?

Dat hebben we graag. Neem een kijkje op  onze website voor een verdere kennismaking.

TIP: ontvang bericht bij nieuwe vacatures

Leuk dat je interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan!
Helaas hebben we nu geen openstaande vacatures voor Praktijkschool Uithoorn, maar daar kan elk moment verandering in komen. Als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures? Maak een vacature-alert aan of stuur een open sollicitatie

Dunamare onderwijs doet meer!

Praktijkschool Uithoorn is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 22 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, ruim baan voor ambities en volop aandacht voor vitaliteit. Lees maar.