Hoofdvaart College

Welkom!

Wij zijn het Hoofdvaart College. Een school in Hoofddorp met ruim 500 leerlingen voor vmbo, mavo en ISK. Leuk dat je kennismaakt!

Bekijk actuele vacatures

Wat kun je bij ons verwachten?

  • Uitdagend en kansrijk onderwijs voor vmbo en mavo
  • Internationale Schakelklas (ISK) voor anderstalige leerlingen
  • Sociale, pedagogische en didactische leerlingondersteuning
  • Kleinschaligheid, betrokkenheid en onderling respect
  • Erkende Topsport Talentenschool voor sportbeloftes van de toekomst
  • Uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden

Op ontdekkingstocht naar talent en een mooie vervolgopleiding

Werken op het Hoofdvaart College is leuk. Ons team is betrokken en samen begeleiden we leerlingen naar een mooi resultaat. Daarbij leren we niet alleen met onze neuzen in de boeken, maar juist ook door te doen en te ervaren. In zogenaamde talenturen gaan leerlingen op ontdekkingstocht naar hun talenten. Kortom; we zetten ons actief in voor goed onderwijs. Ook fijn: vanaf 2024 verhuizen we naar een spikslinternieuw gebouw in het Lincolnpark in Hoofddorp!

"Het team is heel hecht; we werken nauw samen en iedereen is altijd heel betrokken. Ook bij je privéleven. Het klinkt cliché, maar het is echt zo: het Hoofdvaart College voelt als een warm bad!” 

Carmen Jansen, docent Nederlands

Aandacht en hulp

Het Hoofdvaart College zet zich maximaal in om ervoor te zorgen dat elke leerling in een onderwijsgroep terecht komt, waar zijn of haar leerproces het beste past. Leerlingen die wat meer moeite hebben hun schooltijd goed af te ronden, kunnen rekenen op aandacht en hulp van het team leerlingondersteuning. Voor kinderen tussen de twaalf en achttien jaar die nieuw in Nederland zijn, verzorgen we taallessen vanuit onze Internationale Schakelklassen.

Nieuwsgierig geworden?

Dat hebben we graag. Neem een kijkje op  onze website voor een verdere kennismaking.

Actuele vacatures

Docent NT2

  • Hoofdvaart College
  • Hoofddorp
  • Internationale Schakel Klassen
  • 0.4 tot 1.0 FTE
Bekijk vacature

Dunamare onderwijs doet meer!

Hoofdvaart College is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 22 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, ruim baan voor ambities en volop aandacht voor vitaliteit. Lees maar.