VSO Daaf Geluk

Welkom!

Wij zijn VSO Daaf Geluk. Een school in Haarlem met ruim 400 leerlingen voor vmbo-k, vmbo-tl, havo en vwo. Leuk dat je kennismaakt!

Bekijk actuele vacatures

Wat kun je bij ons verwachten? 

  • Onderwijs op maat voor leerlingen met (angst)problematiek
  • Klassen met gemiddeld 16 leerlingen in de onderbouw en 18 leerlingen in de bovenbouw
  • Structuur als kern
  • Gemotiveerde, multidisciplinaire collega’s
  • Klassikaal en diplomagericht onderwijs
  • Uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden 

Specialistisch team

VSO Daaf Geluk geeft les aan leerlingen met een stoornis in het autistisch spectrum en aan leerlingen met angsten of teruggetrokken gedrag. Om dat zo goed mogelijk te doen, werken we met een mutidisciplinair team: een remedial teacher, dyslexiedeskundige, psycholoog, leerlingbegeleider, mentoren, docenten, orthopedagogen en pedagogische hulpverleners. Welke functie past jou?

“Bij Daaf Geluk doen we het met z’n allen. Er zijn korte lijnen en iedereen is benaderbaar; ook in de wandelgangen.”

Désirée Verleur, docent biologie

Groot aantal bijscholingsmogelijkheden

VSO Daaf Geluk is altijd in beweging. Ga je bij ons aan de slag, dan kun je gebruik maken van een groot aantal bijscholingsmogelijkheden. Op die manier blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op didactisch en pedagogisch gebied en kun je bij onze leerlingen hét verschil maken. Ook al heeft onze school nu een flinke omvang, er is nog steeds een sterke focus op kleinschaligheid, zowel in de organisatie van het onderwijs, als in de samenwerking binnen ons team.

Nieuwsgierig geworden? Dat hebben we graag. Neem een kijkje op  onze website voor een verdere kennismaking.

TIP: ontvang bericht bij nieuwe vacatures

Leuk dat je interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan!
Helaas hebben we nu geen openstaande vacatures voor VSO Daaf Geluk, maar daar kan elk moment verandering in komen. Als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures? Maak een vacature-alert aan of stuur een open sollicitatie

Dunamare onderwijs doet meer!

VSO Daaf Geluk is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 22 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, ruim baan voor ambities en volop aandacht voor vitaliteit. Lees maar.