Haarlemmermeer Lyceum TTO

Welkom!

Wij zijn het Haarlemmermeer Lyceum Tweetalig. Een school in Hoofddorp met ongeveer 1.285 leerlingen voor mavo, havo en vwo. Leuk dat je kennismaakt!

Bekijk actuele vacatures

Wat kun je bij ons verwachten? 

  • Tweetalig onderwijs (TTO) op alle niveaus
  • Onderwijs met een internationaal en divers karakter
  • Erkende Topsport Talentenschool voor sportbeloftes van de toekomst
  • Werken in een prachtig, modern schoolgebouw 
  • Persoonlijke aandacht en een geborgen sfeer
  • Uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden 

Eigenheid en individualiteit

Of leerlingen nu Olympisch goud voor ogen hebben of een glansrijke carrière in het buitenland: op het Haarlemmermeer Lyceum kan het! Met tweetalig onderwijs en topsport-onderwijs op één lyceum staat niets ze in de weg om het beste uit zichzelf te halen. Dat gaat verder dan alleen kennis vergaren. We zien de ontwikkeling van cognitieve vaardigheden, creatieve skills en emotionele intelligentie als voorwaarde voor de vorming van eigenheid en individualiteit.

"Op het Haarlemmermeer Lyceum krijg je volop kansen om het onderwijs op een andere manier vorm te geven. Daar prijs ik me heel gelukkig mee."

Lee-Anne van Pelt, docent Engels en theaterdocent 

Uitdagende en internationale leeromgeving

We staan voor een uitdagende en internationale leeromgeving. Als je bij het Haarlemmermeer Lyceum Tweetalig binnenstapt, merk je ook meteen dat er tweetalig onderwijs wordt gegeven. In tijden van Europese eenwording zien we internationalisering van het onderwijs als een vanzelfsprekendheid. We hebben intensieve uitwisselingen voor zowel leerlingen als docenten in Italië, Spanje, Duitsland en Engeland. 

Nieuwsgierig geworden?

Dat hebben we graag. Neem een kijkje op  onze website voor een verdere kennismaking.

 

TIP: ontvang bericht bij nieuwe vacatures

Leuk dat je interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan!
Helaas hebben we nu geen openstaande vacatures voor Haarlemmermeer Lyceum TTO, maar daar kan elk moment verandering in komen. Als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures? Maak een vacature-alert aan of stuur een open sollicitatie

Dunamare onderwijs doet meer!

Haarlemmermeer Lyceum TTO is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 22 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, ruim baan voor ambities en volop aandacht voor vitaliteit. Lees maar.