Tender College IJmuiden

Welkom!

Wij zijn het Tender College. Een school in IJmuiden met ruim 280 leerlingen voor het praktijkonderwijs, vmbo-b en vmbo-k met lwoo. Leuk dat je kennismaakt!

 

Bekijk actuele vacatures

Wat kun je bij ons verwachten?  

  • School met hart voor de leerling
  • Inspirerend en vernieuwend onderwijs
  • Kleinschalige en persoonlijke leeromgeving 
  • Fijne werksfeer
  • Uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden

Kleine klassen en begeleiding op maat

Het Tender College IJmuiden is genoemd naar de tender: een hulpboot die schepen, mensen en goederen naar de juiste plek brengt. Die functie vervult onze school ook voor haar leerlingen; een gids voor leerlingen die in het regulier onderwijs ‘tussen wal en schip’ terecht kunnen komen. Door les te geven in kleine klassen en leerlingen ‘op maat’ te begeleiden, zorgen wij er als school voor dat leerlingen klaar zijn voor de toekomst en zichzelf goed kunnen redden in de hedendaagse samenleving.

“Het Tender College moet je vooral ervaren. Eén stap binnen en je voelt wat deze school zo bijzonder maakt. Ook de begeleiding die je krijgt als beginnend docent voelt als een warm bad. Echt, alles is top geregeld.”

Berry Willemse, gymdocent

Gezellige sfeer

De leerlingen én de medewerkers voelen zich snel thuis. Door als een hecht team samen te werken en elkaar ondersteuning te bieden, heerst er een fijne goede sfeer. Dat zien we niet alleen terug in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek, maar ook in de resultaten van onze oud-leerlingen, die goed presteren in de praktijk. Daar zijn we als team enorm trots op!

Nieuwsgierig geworden?

Dat hebben we graag. Neem een kijkje op  onze website voor een verdere kennismaking

TIP: ontvang bericht bij nieuwe vacatures

Leuk dat je interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan!
Helaas hebben we nu geen openstaande vacatures voor Tender College IJmuiden , maar daar kan elk moment verandering in komen. Als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures? Maak een vacature-alert aan of stuur een open sollicitatie

Dunamare onderwijs doet meer!

Tender College IJmuiden is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 22 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, ruim baan voor ambities en volop aandacht voor vitaliteit. Lees maar.