Technisch College Velsen

Welkom!

Wij zijn het Technisch College Velsen. Een school in IJmuiden met ruim 330 leerlingen voor het vmbo. Leuk dat je kennismaakt!

 

Bekijk actuele vacatures

Wat kun je bij ons verwachten?

  • Modern en gevarieerd technisch onderwijs
  • Kleinschalige, gezellige school
  • Uitstekende leerlingbegeleiding
  • Structuur, verantwoordelijkheid en samenwerken
  • Uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden 

Theorie en praktijk gecombineerd

Het Technisch College Velsen is de leukste school voor ècht technisch onderwijs. Wat leerlingen opsteken, kunnen ze direct toepassen in praktijklessen. De leerlingen leren zelfstandig werken, plannen, organiseren, reflecteren en keuzes maken, zodat ze goed voorbereid doorstromen naar een vervolgopleiding. 

"Binnen de school heerst een positieve sfeer en teamgeest. Dat maakt het fijn om er te werken.”

Arno Zandbergen, conciërge

Uitstekende leerlingbegeleiding

Wat we doen, doen we goed: mede dankzij onze leerlingbegeleiding, komt doubleren nauwelijks voor. Bovendien hebben we sinds jaar en dag hoge slagingspercentages en goede eindexamenscores. Wist je bovendien dat het Technisch College Velsen en het Maritiem College IJmuiden in 2021 het predicaat ‘Peer2Peer-school’ hebben ontvangen én het vignet ‘Gezonde School’? Redenen genoeg om bij ons aan de slag te gaan!

Nieuwsgierig geworden?

Dat hebben we graag. Neem een kijkje op  onze website voor een verdere kennismaking.

TIP: ontvang bericht bij nieuwe vacatures

Leuk dat je interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan!
Helaas hebben we nu geen openstaande vacatures voor Technisch College Velsen, maar daar kan elk moment verandering in komen. Als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures? Maak een vacature-alert aan of stuur een open sollicitatie

Dunamare onderwijs doet meer!

Technisch College Velsen is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 22 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, ruim baan voor ambities en volop aandacht voor vitaliteit. Lees maar.