Haarlemmermeer Lyceum Dalton

Welkom!

Wij zijn het Haarlemmermeer Lyceum Dalton. Een school in Hoofddorp met ongeveer 1.150 leerlingen voor havo en vwo. Leuk dat je kennismaakt!

Bekijk actuele vacatures

Wat kun je bij ons verwachten?

  • Inspirerend daltononderwijs op havo- en vwo-niveau
  • Een kleinschalige, stimulerende leeromgeving
  • Erkende Topsport Talentenschool voor sportbeloftes van de toekomst
  • Werken in een licht en hypermodern schoolgebouw
  • Een gezellige school met ruimte voor iedereen
  • Uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden

Uitdagend onderwijs

Of leerlingen nu Olympisch goud voor ogen hebben of een andere glansrijke carrière: op het Haarlemmermeer Lyceum kan het! Met dalton- en topsportonderwijs op één lyceum staat niets ze in de weg om het beste uit zichzelf te halen. Talentontwikkeling wordt gestimuleerd door uitdagend onderwijs en extra activiteiten als zang, dans, poëzie, debaterren en klassieke muziek. Met succes!

“Het sterke van daltononderwijs is dat je het echt samen doet:
docenten, ondersteunend personeel, ouders én leerlingen.
Samen zetten we de schouders eronder.”

Coen Loermans, natuurkundedocent 

Iedereen kan zichzelf zijn

Omdat we kleinschalig zijn, kent iedereen elkaar. Daardoor zul je je als nieuwe collega snel op je gemak voelen. We staan open voor elkaar, er heerst een vriendelijke stemming en iedereen kan zichzelf zijn. Dit vinden we heel belangrijk, want goed onderwijs valt en staat bij goed gekwalificeerde en betrokken docenten. En zeg nu zelf: je bent toch op je best op een plek waar je lekker in je vel zit. Welkom!

Nieuwsgierig geworden?

Dat hebben we graag. Neem een kijkje op onze website voor een verdere kennismaking.

 

TIP: ontvang bericht bij nieuwe vacatures

Leuk dat je interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan!
Helaas hebben we nu geen openstaande vacatures voor Haarlemmermeer Lyceum Dalton, maar daar kan elk moment verandering in komen. Als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures? Maak een vacature-alert aan of stuur een open sollicitatie

Dunamare onderwijs doet meer!

Haarlemmermeer Lyceum Dalton is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 22 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, ruim baan voor ambities en volop aandacht voor vitaliteit. Lees maar.