De Hartenlust

Welkom!

Wij zijn De Hartenlust! Een school in Bloemendaal met ongeveer 400 leerlingen voor vmbo-tl. Leuk dat je kennismaakt! 

 

Bekijk actuele vacatures

Wat kun je bij ons verwachten? 

  • Een kleinschalige school
  • Werken in een prachtig monumentaal pand
  • Bevlogen collega’s met een groot hart voor vmbo-leerlingen
  • Moderne onderwijsfaciliteiten (o.a.Vidi-Touch-schermen en eigen laptops) 
  • Volop trainings- en coachingsmogelijkheden om het beste uit jezelf te halen
  • Uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden 

 

Ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden

Wie zijn hart aan het onderwijs heeft verloren, zal het roerend met ons eens zijn; lesgeven is het mooiste wat er is. Tenminste, als alles klopt. Wanneer je op De Hartenlust komt werken, kun je daarvan op aan. We zorgen voor alle randvoorwaarden om de beste docent uit jezelf te halen. Je kunt daarbij rekenen op een goede begeleiding en kiezen uit een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden, toegespitst op je persoonlijke interesses en behoeften. Waar wacht je nog op?

“De Hartenlust is kleine school met korte lijnen. Als mantelzorger ben ik maar een paar dagen per week beschikbaar. Mijn leidinggevende heeft toen echt met me meegedacht en gepuzzeld met mijn rooster om me te behouden. Dat voelt als een warm bad.”

Manouk Annema, docent biologie

Hét verschil maken

De Hartenlust is een mooie school. Niet alleen vanwege ons karakteristiek historisch schoolgebouw, fraai gelegen vlakbij de duinen van Bloemendaal, maar vooral ook om wat we met elkaar doen. Met TOP-uren sport, kunst en Cambridge Engels voor alle onderbouwleerlingen en met workshops en activiteiten op het gebied van sport en cultuur voor alle bovenbouwleerlingen. Ons slagingspercentage is de laatste jaren boven de 95%. Samen maken we hét verschil!

Nieuwsgierig geworden?

Dat hebben we graag. Neem een kijkje op  onze website voor een verdere kennismaking.

Actuele vacatures

Teamleider Onderbouw

  • De Hartenlust
  • Bloemendaal
  • 0.8 tot 1.0 FTE
Bekijk vacature

Dunamare onderwijs doet meer!

De Hartenlust is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 22 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, ruim baan voor ambities en volop aandacht voor vitaliteit. Lees maar.