Bestuurs- en Servicebureau

Welkom!

Wij zijn het Bestuurs- en Servicebureau van Dunamare onderwijs. Met ruim 40 collega’s bieden wij ondersteuning en support aan alle medewerkers. Leuk dat je kennismaakt!

 

Bekijk actuele vacatures

Wat kun je bij ons verwachten? 

  • Expertkennis 
  • Interdisciplinair team
  • Sterke kwaliteitscultuur
  • Energieke professionals
  • Uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden 

Ondersteuning en advies

Als onze 22 middelbare scholen met ruim 13.000 leerlingen érgens op kunnen rekenen, dan is het wel op de hulp van het Bestuurs- en Servicebureau van Dunamare onderwijs. Dagelijks zetten onze energieke medewerkers zich in om schoolbesturen en docenten zo goed mogelijk te ondersteunen en te adviseren op het gebied van HR, financiën, inkoop, ICT, communicatie en huisvesting.

“Dunamare onderwijs staat als een huis. Alles loopt, dus alle energie kan naar mijn werk. We zijn één geheel en toch mag elke school zijn eigen gezicht hebben. Die vrijheid ervaar ik ook in mijn functie."

Femke van Waveren, beleidsmedewerker 

De mooiste oplossingen komen samen tot stand

Het takenpakket van het Bestuurs- en Servicebureau is heel breed. Denk aan het delen van expertkennis, het opstellen van een strategische agenda of het uitrollen van een plan van aanpak om de onderwijskwaliteit te verbeteren. Maar ook bij het werven van nieuwe medewerkers of het positioneren van Dunamare onderwijs, zijn we aan zet. Dat doen we niet alleen, maar door als interdisciplinair team samen te werken met de scholen. De mooiste oplossingen komen immers samen tot stand! 

Nieuwsgierig geworden? Dat hebben we graag. Neem contact met ons op voor een verdere kennismaking.

TIP: ontvang bericht bij nieuwe vacatures

Leuk dat je interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan!
Helaas hebben we nu geen openstaande vacatures voor Bestuurs- en Servicebureau , maar daar kan elk moment verandering in komen. Als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures? Maak een vacature-alert aan of stuur een open sollicitatie

Dunamare onderwijs doet meer!

Bestuurs- en Servicebureau is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 22 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, ruim baan voor ambities en volop aandacht voor vitaliteit. Lees maar.