Praktijkschool Oost ter Hout

Welkom!

Wij zijn Praktijkschool Oost ter Hout. Een openbare school in Haarlem met ruim 250 leerlingen voor praktijkonderwijs. Leuk dat je kennismaakt!

 

Bekijk actuele vacatures

Wat kun je bij ons verwachten? 

  • Gemotiveerde, vrolijke collega’s 
  • Uitdagingen, mogelijkheden en oplossingen
  • Competentiegericht leren
  • Werken in een karakteristiek monumentaal pand met moderne lokalen
  • Uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden 

De mooiste praktijkschool van Nederland

We durven het gewoon te zeggen: Praktijkschool Oost ter Hout is de mooiste praktijkschool van Nederland. Kom zelf maar kijken. In ons markante pand aan het Spaarne leren leerlingen door vooral te doén. Tijdens de opleiding zien we dag in, dag uit hoe snel leerlingen hun talenten ontdekken. Daar zijn we als team trots op. Misschien dat we daarom zo vrolijk rondlopen door het gebouw?

“Bij Oost ter Hout werken we met bevlogen collega’s aan één en hetzelfde doel: maximale aandacht voor iedere leerling. Het voelt als één grote familie. Natuurlijk zijn we niet perfect, maar we zetten wel alles op alles voor het bieden van kwalitatief onderwijs.”

Mariella Nottrot, zorgcoördinator

Structuur en plezier

Ons team begeleidt leerlingen op hun weg naar werk of vervolgonderwijs (vmbo/mbo). In kleine klassen, met persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. De school kenmerkt zich door structuur, orde, veiligheid, duidelijke regels, acceptatie, uitdaging, beschaving én plezier. Daarbij is de interactie tussen leerling en docent van groot belang. We zijn benieuwd naar jouw inbreng!

Nieuwsgierig geworden?

Dat hebben we graag. Neem een kijkje op  onze website voor een verdere kennismaking.

TIP: ontvang bericht bij nieuwe vacatures

Leuk dat je interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan!
Helaas hebben we nu geen openstaande vacatures voor Praktijkschool Oost ter Hout, maar daar kan elk moment verandering in komen. Als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures? Maak een vacature-alert aan of stuur een open sollicitatie

Dunamare onderwijs doet meer!

Praktijkschool Oost ter Hout is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 22 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, ruim baan voor ambities en volop aandacht voor vitaliteit. Lees maar.