Stage lopen

Op zoek naar een stageplek in het onderwijs?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Dunamare onderwijs bestaat uit 24 VO-scholen, waarvan de helft van deze scholen compleet is toegerust als opleidingsschool. Hier gaat stagebegeleiding nog een stap verder en kun je rekenen op een schoolopleider die binnen de school je stage begeleidt. Ook neem je deel aan schoolgroepbijeenkomsten die je helpen bij het maken van opdrachten.

Opleidingsschool H2O

Studenten die een onderwijsopleiding volgen en een stageplek zoeken, kunnen al jaren terecht bij Opleidingsschool H2O. Studenten die hier worden opgeleid tot docent, doen meteen leservaring op. Een mooie manier om theorie en praktijk te koppelen!

Opleidingsschool H2O is een samenwerkingsverband van Dunamare onderwijs met de Hogeschool van Amsterdam (HvA), de Universiteit van Amsterdam (UvA), de Vrije Universiteit (VU) en de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO). Loop je stage op een van de H2O -opleidingslocaties, dan volg je het aanbod ‘werkplekleren’ dat vormgegeven wordt door een VELON-geregistreerd lerarenopleider (schoolopleider van Dunamare onderwijs) en een instituutsopleider van de HvA, UvA, VU of ALO.

Wat is werkplekleren?

Je volgt beroepsgerichte opdrachten en schoolgroepbijeenkomsten, waarbij theorie en praktijk samenkomen. Ook is er veel ruimte voor peer- en zelfreflectie. Daarnaast word je gekoppeld aan een getrainde werkplekbegeleider die jou tijdens je praktijkwerkzaamheden voor de klas gericht coacht op je persoonlijke leerdoelen. Zo geven we je de ruimte om je persoonlijke ontwikkeltraject zelf vorm te geven.

Stage lopen op een van onze opleidingslocaties?

Wil je stage lopen op een van onze opleidingslocaties? Kijk op de website van onze opleidingsschool H2O. Daar vind je alle openstaande vacatures en contactpersonen.

 

Stage lopen op een van onze scholen?

Wil je graag stage lopen bij een van onze 22 scholen of bij het Bestuurs- en Servicebureau van Dunamare onderwijs? Dat juichen we alleen maar toe. Neem een kijkje op de scholenpagina's of van het Bestuurs- en Servicebureau en kijk welke werkplek bij je past. Verstuur via de button ‘open sollicitatie’ jouw motivatie en wie weet loop jij binnenkort stage op een van onze scholen!