Praktijkschool De Linie

Welkom!

Wij zijn Praktijkschool De Linie. Een openbare school in Hoofddorp met ruim 160 leerlingen voor praktijkonderwijs. Leuk dat je kennismaakt!

Bekijk actuele vacatures

Wat kun je bij ons verwachten? 

  • Fijne en betrokken collega’s
  • Stimulerend onderwijs; leren door doen 
  • Een kleinschalige, veilige school
  • Een Individueel Ontwikkelingsplan (IOP) voor alle leerlingen
  • Uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden 

Iedereen wordt gehoord en gezien

Praktijkschool De Linie is een toekomstgerichte school waarin we samen met docenten en leerlingen zorgdragen voor een kleinschalige en overzichtelijke leeromgeving. Daarbij wordt iedereen gehoord en gezien. We creëren ruimte voor kennis, vaardigheden en persoonlijke groei, waarbij we leerlingen zelfvertrouwen geven en inzicht in hun kwaliteiten. Mooi om te zien dat ze hun eigen weg vinden naar zelfstandigheid!

“De Linie is een samenleving op zich. Kleinschalig met een fijne sfeer. Nieuwe docenten worden snel opgenomen en onderdeel van het team.”

Irene Sloeserwij, orthopedagoog

Rust en structuur 

De Linie staat bekend als een ‘gezonde school’. Er is dan ook veel aandacht voor fitheid, een gezonde levensstijl, weerbaarheid en een positief zelfbeeld. Onze school  streeft naar rust en een geordende omgeving. Door het aanbengen van structuur weten leerlingen precies wat er van hen wordt verwacht. Wist je al dat De Linie in 2025 een nieuw schoolgebouw krijgt? Een duurzame plek midden in het Lincolnpark in Hoofddorp-Zuid. We kunnen niet wachten!

Nieuwsgierig geworden?

Dat hebben we graag. Neem een kijkje op onze website voor een verdere kennismaking.

TIP: ontvang bericht bij nieuwe vacatures

Leuk dat je interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan!
Helaas hebben we nu geen openstaande vacatures voor Praktijkschool De Linie, maar daar kan elk moment verandering in komen. Als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures? Maak een vacature-alert aan of stuur een open sollicitatie

Dunamare onderwijs doet meer!

Praktijkschool De Linie is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 22 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, ruim baan voor ambities en volop aandacht voor vitaliteit. Lees maar.