ISK Haarlemmermeer

Welkom!

Wij zijn ISK Haarlemmermeer. Een school met ongeveer 130 nieuwkomers die bij ons de Nederlandse taal leren. ISK Haarlemmermeer is onderdeel van het Hoofdvaart College. Leuk dat je kennismaakt!

 

 

Bekijk actuele vacatures

Wat kun je bij ons verwachten?

  • Bijbrengen kennis van de Nederlandse taal en samenleving
  • Bevorderen van de zelfredzaamheid
  • Wegwerken van achterstanden
  • Aandacht voor taal- en persoonlijkheidsontwikkeling
  • Gezellig en kundig onderwijsteam
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Onderwijsplan

Wil jij graag werken met leerlingen tussen de twaalf en achttien jaar die nog niet zo lang in Nederland zijn en de Nederlandse taal nog onvoldoende spreken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als docent ben je verantwoordelijk voor het primaire proces in de les, ondersteun je binnen het team de activiteiten vanuit het onderwijsplan en ontwikkel je in samenwerking met collega’s lesmaterialen, waarvan we al veel hebben liggen.

Taal en vriendschappen

De ISK Haarlemmermeer geeft volledig dagonderwijs, vijf dagen per week en veertig weken per jaar. De voornaamste taak is om anderstalige leerlingen naar het Nederlandstalige onderwijs door te schakelen. Naast het aanleren van de Nederlandse taal, leren jongeren ook vriendschappen te maken, TV te kijken of hoe ze een bijbaantje kunnen vinden. We zijn dan ook op zoek naar iemand die zich verbonden voelt met de doelgroep en het belangrijk vindt om te werken binnen een warm team.

Nieuwsgierig geworden?

Dat hebben we graag. Neem een kijkje op onze website voor een verdere kennismaking. 

TIP: ontvang bericht bij nieuwe vacatures

Leuk dat je interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan!
Helaas hebben we nu geen openstaande vacatures voor ISK Haarlemmermeer, maar daar kan elk moment verandering in komen. Als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures? Maak een vacature-alert aan of stuur een open sollicitatie

Dunamare onderwijs doet meer!

ISK Haarlemmermeer is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 22 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, ruim baan voor ambities en volop aandacht voor vitaliteit. Lees maar.