Sollicitatieprocedure

Stap 1 - Sollicitatie

Heb je zin om bij ons te komen werken? Leuk! Klik op de button ‘solliciteer direct’, vul het sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en upload -indien gevraagd- je cv en motivatiebrief.

Gelukt? Dan ontvang je van ons een bevestiging en de mogelijkheid om een account aan te maken in ons kandidatenportaal. In dit portaal zie je wat de status is van je sollicitatie en kun je de vacature terugvinden waarop je hebt gesolliciteerd.

We doen ons best om zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één week, contact met je op te nemen.

Stap 2 - Eerste gesprek

Als we denken dat er een match is, nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van het soort functie (docent, ondersteunend medewerker of leidinggevende) vindt dit gesprek plaats met een docent, sectieleider of direct leidinggevende.

Stap 3 - Tweede gesprek

Zijn we allebei enthousiast en willen we verder willen? Dan plannen we een tweede gesprek in.

Stap 4 – Match!

Als we na het tweede gesprek allebei nog steeds enthousiast zijn, dan hebben we een match! We doen je graag een aanbod om bij ons te komen werken.

Screening

We hechten grote waarde aan kwalitatief goed onderwijs. Dit wordt mede bepaald door onze medewerkers en de manier waarop zij invulling geven aan hun werk. Integriteit speelt daarbij een belangrijke rol. Tijdens het indiensttredingsproces nemen we daarom de volgende stappen:

  • We vragen een kleurenkopie van je paspoort of ID-kaart en bewaren dit in je personeelsdossier.
     
  • We voeren mogelijk een referentiecheck uit bij je vorige werkgever(s).
     
  • We vragen een kopie van je diploma’s.
     
  • We vragen je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)*. Hiervoor ontvang je een link van onze personeelsadministratie. Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor een bepaalde functie. Je krijg een VOG als uit onderzoek blijkt dat je geen strafbare feiten op jouw naam hebt staan. Wanneer je geen VOG kunt overhandigen, kun je niet bij ons werken.