Docent Frans

Ben je een zij-instromer?

Informatie voor zij-instromers

Actuele vacatures

Docent Frans

  • Wim Gertenbach College
  • Zandvoort
  • mavo
  • 0.5 tot 0.6 FTE
Bekijk vacature

Eerst kennismaken?

We maken graag een afspraak

De Dunamare Academie is dé plek waar alle medewerkers van Dunamare elkaar ontmoeten en van en met elkaar leren. De Dunamare Academie ontwikkelt ieder jaar aantrekkelijke en vernieuwde programma’s op het gebied van pedagogiek en didactiek en kijkt ook met een brede blik naar wat jij nodig hebt om vaardig, plezierig en gezond te werken. Er is veel aandacht voor zaken als leiderschapsontwikkeling, digitale vaardigheden, vitaliteit, persoonlijke effectiviteit en duurzame inzetbaarheid.

Dunamare onderwijs staat voor vooruitstrevend onderwijs in de regio’s Haarlem, Velsen en Haarlemmermeer – en een uitstapje naar Harlingen en Uithoorn. We hebben 24 scholen, van praktijkonderwijs tot gymnasium, van montessorischool tot maritieme academie. We hebben grote scholen met wel 1200 leerlingen en kleine scholen met zo'n 160 leerlingen. Kortom, er is altijd een plek die bij jou past.

Kennis en ervaring delen met vakgenoten is wat we bij Dunamare graag zien. De Dunamare Academie faciliteert hierin door middel van leernetwerken. 

Leernetwerken zijn bijeenkomst waar leren met en van elkaar centraal staat. Je wisselt er, vanuit een gezamenlijke interesse voor een (vak-)kennisgebied, kennis en ervaringen uit. Zo ontwikkel je nieuwe inzichten, oplossingen en werkwijzen, die je direct kunt toepassen in je eigen werkpraktijk.

Ik ben groot fan van de Dunamare Academie. Hoe mooi is het dat er een plek is om jezelf te blijven ontwikkelen? Dat doe ik ook graag. Vorig jaar heb ik onder andere een oriëntatie op leiderschap gevolgd, waar ik veel van heb opgestoken.